Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 juni 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits.
22.35 Polis larmades till en adress i Eskilstuna med anledning av att en person hotat personer på ett vårdboende. Polis åkte till platsen och en person, en pojke under 18 år, greps misstänkt för grovt olaga hot. Ingen person skadades vid händelsen.

00.14 Polis larmades med anledning av ett misstänkt inbrott i en fastighet i Skogstorp, Eskilstuna, efter att man hört glas krossas. Polis åkte till platsen och en misstänkt person påträffas. Den misstänkte, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för försök till grov stöld genom inbrott.

03.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 694, vid Ekenäs, Eskilstuna. Olyckan var en singelolycka där fordonet hamnat i ett träd. Föraren och en passagerare fördes till sjukhus och passageraren uppgavs ha allvarliga skador. Mannen avled senare på sjukhus. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott ligger bakom trafikolyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen