Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

20 juni 07:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits.

23.40 Polis stoppade ett fordon för kontroll i Vimanshäll, Linköping. Vid kontrollen uppstod misstanke om att föraren var påverkad och vid ingripandet uppstod tumult. Föraren av fordonet, en man i 20-årsåldern, greps misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning och våldsamt motstånd.

02.51 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butikslokal i centrala Linköping. Någon eller några personer hade krossat en ruta och tagit sig in i butikens lokaler. Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev resultatlöst. En anmälan om stöld har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen