Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juni 06:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

00.57 Stenungsund, trafikolycka m.m.
I Stripplekärr har en bilist kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik. Inga uppgifter om personskador.

02.16 Göteborg, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Önskevädersgatan där en bil brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Eventuellt blev ytterligare någon bil skadad i branden.

02.48 Vårgårda, inbrott
Larmet går på OKQ8 och väktare samt polis åker till platsen. Man kan konstatera att någon brutit upp entrédörren och tagit sig in. I lokalerna har man stulit ett kassaskåp med kontanter, okänt hur mycket. Ingen kvar på plats och ingen gripen. Polisen har spärrat av för en teknisk undersökning och skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

03.59 Borås, drograttfylleri m.m.
I centrala Borås försöker polisen stoppa en bilist för kontroll. Bilisten försöker först köra i från patrullen men lyckas inte med detta. Man får stopp på bilen och föraren, en man i 18-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för att inte ha stannat på polismans tecken, drograttfylleri samt olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen