Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 juni 07:02

21 juni 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkta för brott.

23.19 Polisen larmades med anledning av en misshandel i Finspång. En kvinna hade blivit misshandlad av en man i en bostad och mannen skulle sedan ha blivit misshandlad av en granne. Polis åkte till platsen och två personer, en man i 30- och en man i 40-årsåldern, greps misstänkta för misshandel. En person, den gripne mannen i 40-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans.

03.45 Polis larmades till en camping i Kinda kommun med anledning av en misshandel. En man hade blivit misshandlad av en kvinna och polis beordrades till platsen. Mannen, som är i 75-årsåldern, hade blivit slagen i huvudet och rispad med ett vasst föremål på kroppen och han fördes till sjukhus i ambulans. Hans skador bedömdes, enligt uppgift, inte som allvarliga. När polis kom till platsen kunde kvinnan gripas. Kvinnan, som är i 70-årsåldern, misstänks för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen