Uppdaterad 21 juni 07:14

21 juni 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.48 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i centrala Gnesta. En fönsterruta hade krossats och det var stor oreda i bostaden. Polis åkte till platsen och en anmälan om grov stöld genom inbrott har skrivits. Bostaden har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

01.07 En person söker upp polisen och berättar att han blivit misshandlad och skuren med ett vasst föremål. Misshandeln skulle ha skett i ett skogsparti i Katrineholm. Personen, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans för vård. En förundersökning gällande grov misshandel och grovt olaga hot har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen