Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juni 06:59, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.27 Polis fick ett samtal gällande att en person blivit påhoppad och misshandlad av tre andra personer i Skillingaryd. De tre skulle också ha kastat sten på målsägarens bil. När polis kom fram fanns inga misstänkta kvar på platsen. En anmälan gällande ringa misshandel, ofredande, försök till misshandel samt skadegörelse skrevs. Ingen person behövde föras till sjukhus i ambulans.

22.51 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett flerfamiljshus i Sävsjö. Enligt larmet hade branden startat i köket och fastigheten uppgavs vara rökfylld. Räddningstjänst släckte branden. Polisen rubricerar ärendet som allmänfarlig vårdslöshet och en anmälan har skrivits. Av den utredning som hittills är gjord har framkommit att branden startat i en kastrull på spisen. En person klagade på problem med andningen och fördes till sjukhus i ambulans för kontroll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen