Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juni 07:05, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Sundsvall misstänks för grov olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Trafikkontroll, Kramfors
Polisen har haft en nykterhetskontroll i Nyland. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

02:24 Rattfylleri, Härnösand
Polisen får samtal om en bilist som kört in i mitträcket på E4 söder om Högakustenbron. Inga personskador, men i samband med olyckan var det stopp i norrgående körfält. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och vårdslöshet i trafik.

02:34 Rattfylleri, Kramfors
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist norr om Kramfors. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Mannen misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott, grov olovlig körning och brott mot knivlagen. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen