Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 21 juni 21:00

21 juni 08:03, Försvunnen person, Umeå

Sökandet av den försvunne mannen avslutas utan att han hittats.

Sökandet fortsätter efter den yngre man som anmäldes försvunnen från Röbäck i Umeå i onsdags kväll.

Den saknade mannen är cirka 170 cm lång, har smal kroppsbyggnad och mörkt lockigt hår. Han var troligen klädd i grå mjukisbyxor, t-shirt och klarblå joggingskor. Bild på mannen finns i länken nedan.

Poliser, fjällräddare med hund och hemvärnspersonal kommer att delta i sökandet efter mannen. Polishelikopter ansluter under dagen.

Polisen är fortsatt angelägen om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du sett mannen? Ring 114 14.

− Alla tips är värdefulla! Jag vill också be boende i Röbäck och områdena från Sörfors längs älven in mot stan - att kontrollera sina fastigheter, säger Joacim Lundqvist, räddningsledare.

Det finns ingen misstanke om brott.

Uppdatering 13:30
Mannen är inte anträffad och sökandet fortsätter under eftermiddagen och kvällen. Inom kort ansluter helikopter i sökandet.

Under förmiddagen har polispersonal, fjällräddare och hemvärnspersonal sökt utmed älven och i Röbäck. Även civila, däribland Missing People har deltagit.

Uppdatering 2019-06-21 kl 21:00

Den försvunna mannen är inte anträffad efter dagens sökinsats. Under kvällen har VB/Räddningsledare Fredrik Nilsson beslutat att avsluta räddningsinsatsen, förutsättningar för att bedriva insats med stöd av Lag om skydd mot olyckor föreligger inte längre. Polisen misstänker inget brott i ärendet, arbetet med att hitta mannen kommer att fortgå bland annat genom att följa upp inkomna tips och genomföra övriga utredningsåtgärder. Anhöriga är underrättade.

Polisen är fortsatt angelägna om iakttagelser av mannen. Ring polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen