Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

21 juni 11:29, Stöld, Åtvidaberg

Två sadlar stulna ur sadelkammare, ytterligare stöldförsök har anmälts.

09.59 Polisen har tagit emot en anmälan om stöld av två ridsadlar ur ett stall i Värna, intill länsväg 745. De två sadlarna ska ha stulits från gården någon gång under natten mot fredagen. En anmälan om stöld har skrivits och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

Strax före klockan 07.00 på fredagsmorgonen ringde en annan person, från Björsäter, till polisen för att anmäla att man haft inbrott på gården. Enligt samtalet fanns tydliga tecken på att någon eller några personer hade varit inne i ladugården och sadelkammaren då dörrar stått öppna och saker var slängda på golvet. Polis åkte till platsen och en brottsplatsundersökning har gjorts. En anmälan om försök till stöld har skrivits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen