Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 juni 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Det har varit mycket fylla och bråk i Halland under kvällen och natten. Flera anmälningar om misshandel. Preliminärt har ett 15-tal personer omhändertagits för fylleri, ordningsstörning eller annat.

19.54 Falkenberg, rattfylleri
På Strandvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 55-årsåldern, blåser positivt och får följa med polisen för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

00.20 Falkenberg, skadegörelse
Enligt inringare är det flera personer som kastar sten mot idrottshallen vid Tullbroskolan. När polis kommer fram är ingen kvar men en ruta är sönderslagen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse. Enligt anmälaren hade man precis lagat 10 sönderslagna rutor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen