Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 juni 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Det har varit mycket fylla och bråk under kvällen och natten i Västra Götaland. Många anmälningar om misshandel. Preliminärt har ett 70-tal personer omhändertagits för fylleri, ordningsstörning eller annat under denna tid.

23.33 Hindås, misshandel
Vid Hindås Station har en man i 20-årsåldern blivit nedslagen av tre stycken unga män. Han svimmar av en kort stund men klarar sig med mindre skador som ses över av ambulanspersonalen. De tre misstänkta försvinner från platsen men två av dem kan ganska snart lokaliseras till en plats i närheten. De är i 18-årsåldern och grips för misshandel. Den tredje misstänkte är fortfarande på fri fot.

01.11 Göteborg, brand
I skogen vid Mossebergsskolan hörs en kraftig smäll/explosion och räddningstjänst och polis larmas till platsen. Det brinner i marken och nära någon trappa. Räddningstjänsten kan ganska snabbt släcka branden. Det är troligen en moped som på okänt sätt börjat brinna. Inga personskador.

02.08 Göteborg, grov misshandel
I Hjällbo har en man i 30-årsåldern rånad och avtvingad sina kläder förutom jackan och strumporna. Han har blivit lättare knivskuren i magen och även tvingad att simma i älven. Han förs till Sahlgrenska sjukhuset för vård. Rånet ska ha utförts av tre män som sedan lämnat platsen. Polisen har sökt med hund i området utan att finna någon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen