Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 juni 07:05, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Polisen har hanterat många alkoholrelaterade ärenden.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:05 Bråk, Norsjö
Polis beordras till en adress i Norsjö kommun med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. När patrull kommer dit är det lugnt på platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om ofredande.

01:04 Stöld/inbrott, Umeå
Polis beordras till Holmsund med anledning av stöld ur bil. Två personer ska ha tagit en väska ur en bil, men stoppats av anmälaren. De sprang då från platsen. Patrullen skriver en anmälan gällande försök till stöld ur bil, samt stöld ur en annan bil, där personerna fick med sig ett föremål till ett värde av cirka 20 kronor. Polis har sökt efter personerna, men utan resultat.

01:07 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en adress i Sörmjöle med anledning av bråk på en fest. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel.

01:42 Trafikolycka, Umeå
Polisen får samtal om en man som ramlat av ett bilflak på en mindre ort norr om Umeå. Bilisten lämnar platsen och mannen förs med ambulans till vård. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

02:21 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Morön. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri.

03:19 Stöld/inbrott, Nordmaling
Polis beordras till Artediskolan med anledning av ett inbrottslarm. Enligt initiala uppgifter ska ett fönster stå öppet, men ingen person finns på plats. Det är oklart om något saknas. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan gällande stöld alternativt olaga intrång.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen