Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 juni 07:32, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:59 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Innerstaden. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

01:17 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Mjölkudden med anledning av en misshandel. Det är två kvinnor som bråkat. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel.

02:02 Rattfylleri, Kiruna
En patrull kontrollerar en fyrhjulingsförare i Jukkasjärvi. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänkt för rattfylleri och läggs in för tillnyktring.

02:41 Misshandel, Piteå
Polis beordras till havsbadet med anledning av en misshandel. En kvinna är målsägande och i nuläget är det en okänd gärningsperson. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

05:22 Trafikolycka, Boden
Larm inkommer om singelolycka på riksväg 97 mellan Boden och Harads. Bilen ska stå i diket och föraren förs till sjukhus för vård. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen