Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 juni 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nedan följer ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Natten mot midsommardagen har inneburit en hel del ärenden om fylla, bråk och misshandel. Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 85-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits som misstänkt för något brott. Ett 10-tal personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

21.53 Trafikolycka, Vagnhärad
En personbil voltade på E4 i höjd med Vagnhärad. Tre personer fördes till sjukhus, varav en är allvarligt skadad. En förundersökning om grov vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada har inletts. Föraren saknade dessutom ett giltigt körkort.

01.29 Rattfylleri, Strängnäs
Polis stoppade en bilist på Storgatan i Mariefred. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument på plats och togs med för vidare provtagning. Han är nu misstänkt för rattfylleri efter att ha haft 0,48 promille i blodet.

05.50 Brand, Katrineholm
SOS larmade om brand i en flytdel av bron vid Duveholmssjön. Räddningstjänst kunde släcka, polis har varit på platsen och upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

06.05 Brand, Flen
Larm om brand i ett hvb-hem i Flen. När räddningstjänst kom dit var källaren rökfylld och rökdykning inleddes. Räddningstjänsten kunde släcka, men byggnaden fick rökskador i källaren. Ingen person kom till skada. Polis kommer åka till platsen under dagen för att utreda om det ligger något misstänkt brott bakom branden.

Dagens presstalesperson på regionledningscentralen är Erik Terneborn.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen