Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.38 Grov stöld, Hisingen
På Sägengatan har en man i 85-årsåldern blivit utsatt för en grov stöld. Fyra ungdomar rycker en väska från mannen och försvinner sedan från platsen. Inga uppgifter om personskador.

00.46 Misshandel, Hjo
Flera personer uppges slåss med tillhyggen på Hamngatan. När polis kommer dit är där mycket folk men inget pågående slagsmål. Någon ska ha blivit slagen i huvudet och ambulans är på plats. Två anmälningar om misshandel upprättas. Ingen gripen.

04.27 Brand, Lerum
Larm om en fullt utvecklad brand i ett kedjehus i Gråbo. Två personer som uppges vara lindrigt skadade har förts till sjukhus. Kl. 06.46 uppges branden vara under kontroll. Brandorsaken är i nuläget oklart. En förundersökning gällande mordbrand har inletts och platsen har spärrats av och kommer att undersökas av tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen