Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 juni 07:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:07 Hot mot tjänsteman, Piteå
Polis beordras till havsbadet där en ordningsvakt omhändertagit en man för hot mot tjänsteman. Patrullen håller förhör och omhändertar mannen med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.  Han misstänks för hot mot tjänsteman, misshandel och ringa narkotikabrott.

01:12 Brand, Kiruna
Larm inkommer om brand i en sommarstuga på Uddenvägen i Kiruna. Ingen person skadades i samband med branden. Patrullen upprättar en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

01:58 Rattfylleri, Haparanda
En patrull kontrollerar en bilist i Haparanda. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och körkortet omhändertas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen