23 juni 07:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 75-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.34Polis larmades med anledning av ett inbrott i en kiosk i Stångebroområdet., Linköping. När polis kom till platsen fanns ingen gärningsperson kvar. Polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits vid inbrottet.

21.53 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping, med anledning av flera samtal om skottlossning i området. Se separat händelsenotis.

04.10 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 206 i Vadstena. En personbil hade kört av vägen och in i ett träd. En person, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Föraren, som klarade sig utan allvarliga skador, blåste positivt i polisens utandningsprov och misstänks för rattfylleri. Bilen har bärgats från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen