Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 23 juni 08:07

23 juni 07:42, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

02.10 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en skola i Fröslunda, Eskilstuna. Enligt samtal till polisen hade det varit inbrott i två byggnader och fönster hade krossats. Polis åkte till platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Bland det som uppges saknas efter inbrottet är ett antal läsplattor.

03.30 Polis och räddningstjänst larmades till Parkenområdet i Eskilstuna med anledning av en brand i en container. En anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen person kom till skada vid branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen