Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 juni 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.59 väktare ringde till polisen om att ett inbrott hade upptäckts i en butik på Kungsgatan i Motala där någon hade krossat en glasruta med en större sten. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. En platsundersökning är också genomförd. Företrädare för butiken kunde bekräfta att någon hade varit inne och stulit föremål, oklart vad.

01.05 en anmälare ringde till polisen och anmälde att ett inbrott hade upptäckts på Slussportsvägen i Söderköping. Någon ska ha tagit sig in i lokalerna genom att bryta sönder en dörr. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott samt genomförde en platsundersökning för att söka spår. Oklart vad som stulits.

01.09 anmälare ringde till polisen om att ett inbrott hade upptäckts på Johannelundsvägen i Linköping. Någon har krossat en ytterruta i ett fönster men inte kunnat stjälka något. Polisen har påbörjat en utredning om försökt till stöld genom inbrott.

01.58 SOS-larm om brand på Emil Hedelius gata i Norrköping. Det visade sig att det var en bil som brann i en carport. Ytterligare en bil fick mindre skador. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

03.35 väktare ringde polisen om att ett inbrott hade upptäckts i ett café och vandrarhem på slussvägen i Norsholm. Någon har brutit upp ett fönster och sedan tagit sig in i lokalerna. Polisen har påbörjat en utredning som stöld genom inbrott samt genomfört en platsundersökning. Oklart vad som tillgripits.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen