Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 juni 07:34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för att inte ha använt bilbälte.

Här följer ett urval av nattens händelser:

19:55 Rån Anderstorp, Skellefteå. Man som rånats av två unga okända män. I samband med rånet ska gärningsmännen ha gått till attack med ett vasst föremål och därefter har de lämnat platsen. Det är i nuläget oklart om männen fått med sig något från platsen. Mannen har skador på kroppen och har förts till sjukhus med ambulans för vård. Polis har varit på platsen och genomfört initiala utredningsåtgärder.

23:55 Rattfylleri Täfteå, Umeå. Förare som uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilnycklarna omhändertagna med stöd av Polislagen för att förhindra fortsatt brottslighet.

03:24 Stöld/inbrott Forsdala, Lycksele. Inbrott i bostad under natten. Pengar och smycken som stulits. Polis har varit på plats. Brottsplatsen avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Tillvägagångssättet påminner starkt om helgens tidigare inbrott i Dorotea och Vilhelmina.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen