Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 juni 07:56, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:27 Brand Nacksta, Sundsvall. Brand i ett kök i en lägenhet. Inga personskador. Polis har varit på platsen. Matlagningsolycka, anmälan brand utan misstanke om brott.

23:04 Skadegörelse Nacksta, Sundsvall. Ungdomar som klättrar på husvagnar. Polis beordras till platsen. Tre ungdomar under 18 år påträffade. Ska vara en bil som skadats. Vårdnadshavare kontaktade, ungdomarna är i nuläget misstänkta för skadegörelse.

00:16 Trafikbrott Härnösand. Polis stoppar och kontrollerar en EPA-traktor. Traktorn tas i beslag för senare teknisk undersökning. Vårdnadshavare kontaktas då föraren är under 18 år. Han är i nuläget misstänkt för olovlig körning.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. En person har skadats lindrigt i samband med den ena olyckan, inget ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen