Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

24 juni 19:19, Trafikolycka, singel, Norrköping

Bilist körde av E4 och voltade.

18.22 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på E4 några kilometer söder om Norsholm, Norrköpings kommun, i norrgående riktning. En bilist skulle ha kört av vägen och voltat. Bilen hamnade på taket vid sidan av vägen. En person skulle vara drabbad.

18.34 Polis på plats.

19.15 Föraren, en man i 50-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget var oklart, men han ska själv ha kunnat ta sig ur bilen. Mannen var nykter vid polisens kontroll. Trafiken flöt i båda filer i norrgående riktning. Cirka 10-15 meter av viltstängslet behövde åtgärdas. Polisen skriver en anmälan för att utreda om något brott orsakade olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen