Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 juni 06:58

25 juni 01:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

23:44 Brand, Vemyra Ungdomshem

Räddningstjänst och polis kallades till Vemyran Ungdomshem gällande en brand på en toalett. Enligt räddningstjänsten är branden släckt. Det var en handduk som någon tänt på inne på toan, det var rökfyllt på toaletten men det har räddningstjänsten vädrat ut. Patrullen är på väg till platsen. Patrullen skrev anmälan gällande skadegörelse

01:41 Rattfylleri, centrala Örnsköldsvik

Allmänheten observerade en mopedbil som körde vingligt i centrala Örnsköldsvik. Vid kontroll blåste föraren positivt i sållningsinstrumentet. Ungdomens vårdnadshavare kontaktades och ungdomen skjutsades in till polisstationen för provtagning. Efter provtagningen överlämnades den yngre mannen till vårdnashavare.

02:45 Stöld/inbrott, restaurang Gambrinushallen Sundsvall.

Tre patruller i Sundsvall skickades till restaurang Gambrinushallen i Sundsvall gällande pågående inbrott. Det var larmcentral som kunde se detta på kamera. Då patrullerna anlände till platsen kunde det konstateras att entrédörren hade blivit sönderbruten, och att gärningsmännen var kvar inne i lokalen. Gärningsmännen en man i 40-45 års åldern och en man i 20-25 års åldern kunde gripas i närheten av lokalen. Männen hade troligen tagit pengar från växelkassan så den hittades uppbruten. Patruller gör brottsplatsundersökning på restaurangen, och sedvanliga utredningsåtgärder vidtas nu.

03:04 Stöld/inbrott, GF Produkter Sundsvall.

Patrull och väktare skickades på ett pågående inbrott på GF Produkter i centrala Sundsvall. På platsen kunde det konstateras att okänd gärningsman hade brutit upp ytterdörren till företaget. Väktaren skulle ombesörja dörren, patrullen skrev anmälan stöld genom inbrott. Ingen person är frihetsberövad, och det är oklart ifall något är tillgripet.

Uppdatering 06:58 av Peder Jonsson

En efternatt och morgon utan akuta händelser i länet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen