Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 juni 14:08

25 juni 11:34, Olaga hot, Vetlanda

Hot mot butik var falskt.

11:21 Polisen larmades till Nygatan i Vetlanda där det inkommit ett hot mot en butik.

11:22 Polisen var på plats och kommer att bilda sig en uppfattning om vad det är som har hänt. Personal i butiken har på eget initiativ påbörjat att evakuera personer från butiken. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

11:38 Polis på plats pratar med personal till butiken och hindrar personer från att köra in på området.

11:45 Flera polispatruller är på plats. Hittills har inget farligt föremål har anträffats. 

12:15 Polisen har fryst läget på platsen och gör en bedömning av den information som har kommit fram i förhör med vittnen. 

12:45 Polisen har sökt av lokalerna och tittat på kameraövervakning. Inget farligt föremål har hittats och polisen kommer inom kort att lämna platsen. Hotet bedöms som oseriöst.  

13:36 En förundersökning gällande brottet falskt larm är upprättad. Det finns ingen misstänkt i nuläget. Polisen tar tacksamt emot tips från personer som har information att lämna om händelsen. Tipsa polisen via 114 14.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen