Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

25 juni 13:32, Hemfridsbrott, Eksjö

Man anhållen för hemfridsbrott m.m.

Polisen grep en man i Eksjö under måndagskvällen som var anhållen i sin frånvaro. Mannen ska vid lunchtid under måndagen ha tagit sig in i en kvinnas lägenhet i Eksjö och där slagit sönder saker och hotat henne. Sedan lämnade mannen platsen. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra.

Polis sökte efter mannen på flera platser i Eksjö och strax efter kl 17 anträffades han. Mannen, som är i 35-årsåldern, fördes till polisstationen för förhör. Han var redan anhållen i sin frånvaro av åklagare efter brotten som han misstänktes för tidigare under dagen. Polisen har inlett en förundersökning om hemfridsbrott, skadegörelse och olaga hot. Ärendet leds av åklagare, som avgör om mer information kan lämnas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen