Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 juni 06:57

26 juni 00:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:30 Lugnt i länet

03:30 Fortsatt lugnt i länet

04:28 Brand i byggnad, Stigsjö prästbod
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till Stigsjö kyrka, då det inkommit larm om att en mindre byggnad i anslutning till kyrkan brann. Ingen person bor i byggnaden. Enligt räddningstjänsten fanns ingen spridningsrisk. Patrullen skerv anmälan skadegörelse genom brand med okänd gärningsman. Patrullen har fotodokumenterat brandplatsen.

04:44 Stöld/Inbrott, Badhuset Kubikenborg
Patruller kallades till badet i Kubikenborg efter att larmbolag sett två manspersoner inne i byggnaden. När patrullerna kom på platsen genomsöktes byggnaden och i närområdet. Bilar och personer kontrollerades utan resultat. Patrullen lämnade med att skriva anmälan gällande stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart om något har blivit tillgripet.

05:12 Trafikbrott, Sundsvall (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Skönsmon. Föraren, en man, saknar rätt behörighet. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om olovlig körning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen