Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

26 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser som rapporterats till polisen.

23.06 Skövde, skadegörelse
Polis och räddningstjänst larmas till Heneskolan i Hentorp med anledning av att det kommer rök från en container. Någon har slängt i något i avsikt att det ska börja brinna. Det börjar pyra men räddningstjänsten åtgärdar. Containern stod cirka en meter från en byggnad och spridningsrisk förelog.

00.35 Lidköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ridhuset vid Ringleden med anledning av att en moped brinner. Räddningstjänsten släcker och en anmälan gällande skadegörelse skrivs av polisen.

02.27 Mariestad, inbrott
Vid avfallsanläggningen vid Marieforsleden går inbrottslarmet igång. Väktare kan konstatera att någon kört med bil genom staketet och tagit sig in på området. Bilen och tjuvarna var borta när polisen kom till platsen och det är oklart vad som saknas.

02.33 Skara, inbrott
Vid Marumsgatan konstaterar väktare att någon plockat ut en ruta till Sportbutiken och tagit sig in i butiken. Oklart vad som saknas och ingen är kvar på platsen.

03.41 Göteborg, bråk
Polis larmas till Brunnsparken där det är två grupper ungdomar som bråkar med varandra. De två grupperna lämnar platsen åt olika håll och en person vill anmäla en misshandel.

03.41 Göteborg, grov stöld
Vid Kungsportsplatsen är det en man som blir bestulen på sin mobiltelefon av två killar. De sprang i riktninmg mot Brunnsparken efter stölden. Den ene killen hade en röd Hoddie på sig och den andre en grå Hoddie.

04.11 Göteborg, stöld
Polis larmas till Första Majgatan i Kortedala med anledning av att någon slangar drivmedel från parkerade bilar. På plats kan polisen konstatera att två bilar blivit av med drivmedel. 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen