26 juni 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat knappt 50 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, tre har frihetsberövats på grund av fylleri och narkotikapåverkan.

23.12 Det kom larm om en mopedist som hade kört på ett rådjur. Det var på länsväg 572 vid Gislaved. Två killar i tonåren åkte på mopeden. Båda fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt med lindriga skador. En eftersöksjägare larmades ut för att hantera det skadade rådjuret som låg i diket.

04.20 Polis fick samtal om eventuellt pågående stöld av en byggnadsställning. Den stod monterad mot en fastighet på Skolgatan, Malmbäck, Nässjö. Två personer fick med sig delar av byggnadsställningen i en skåpbil med öppna bakdörrar. De lämnade när inringaren fick syn på dem. Polis sökte efter skåpbilen med flera patruller, men utan lyckat resultat.

Inga större händelser eller brott har kommit till polisens kännedom. Utöver notiserna ovan har polisen hanterat en del andra viltolyckor, trafikbrott, åkt på kontroller som inte har lett till brottsmisstankar, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen