Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

26 juni 06:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och två personer har frihetsberövats på grund av fylleri, samt drograttfylleri.

02.40 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 52 tid trafikplats Hållet, rondellen vid Skavsta, Nyköping. En bilist hade kört av vägen och krockat med ett träd. Bilen hade ett panoramatak som hade krossats. Föraren, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.

05.52 Polis kontaktades om inbrott i en byggcontainer där det förvaras verktyg. Detta var i Vagnhärad, Trosa kommun. Det ska ha skett vid 02-tiden. Den drabbade företagare uppskattar att värdet på det stulna uppgår till cirka 100 000 kronor. Eventuellt har det stulits från ytterligare en container på platsen. Polis har varit på plats och spärrat av för teknisk undersökning under dagen.

Inga allvarligare händelser eller brott har kommit till polisens kännedom. Utöver notiserna ovan har polisen hanterat en del trafikbrott, viltolyckor och kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen