Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

26 juni 07:01, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon. En bilist i Svensbyn, Piteå kommun, har bötfällts för hastighetsöverträdelse, samt för att ha brukat bilen trots brukandeförbud.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Notviken. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri och bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

00:17 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar en bilist centralt i Luleå. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

01:56 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar en bilist på Örnäset. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, samt ringa narkotikabrott innehav. En passagerare, också det en man, misstänks för ringa narkotikabrott innehav. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

05:41 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Rutvik där en man uppger att han blivit pepparsprayad av en för honom okänd person. Mannen vill inte medverka i förhör. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen