Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 juni 17:15

26 juni 11:54, Mord/dråp, Alingsås

I en lägenhet i Alingsås anträffas en avliden kvinna.

Vi kan inte utesluta att hon har blivit utsatt för ett brott och har därför inlett en förundersökning gällande mord. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Två personer är hämtade till förhör och ska höras upplysningsvis.

15.21 I efterföljande utredningsåtgärder i anslutning till förundersökningen gällande mord, har nu en man gripits som misstänkt. Han greps i Alingsås, och  i samband med att han skulle gripas avlossade polis varningsskott med tjänstevapen. Händelsen har inte medfört att någon person skadats. Mannen är nu gripen misstänkt för mord. Anvädningen av tjänstevapen kommer att hanteras enligt särskild ordning.  

17.09 De två personer som hämtades in till förhör är frigivna. De är hörda som vittnen. Mannen som varit gripen misstänkt för mord, är nu anhållen av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen