Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 juni 19:56

26 juni 18:10, Försvunnen person, Sjöbo

Försvunnen kvinna från boende i Sjöbo

En kvinna född 1950 försvunnit från en vårdboende i Sjöbo.

Signalement: Liten och kort, brun/grått hår, vita träskor med blommor på, svart jacka med orange/gult inslag vid axeln.

Tar normalt sätt inte kontakt med personer.

Polisen är i området och letar och tar tacksamt emot tips på 114 14, eller om man ser kvinnan via 112.

06.57 Sökandet efter den försvunna kvinnan fortsätter. I sökandet använder polisen sig av hundpatruller, helikopter och ett stort antal polispatruller. Se nedan länk för bild på kvinnan på polisens facebook.

08.48 Polisen arbetar fortsatt med ett intensivt sökande efter kvinnan. Även polisens ryttare deltar i sökandet.

Allmänheten uppmanas att kontrollera sina trädgårdar/uthus/förråd för att utesluta att kvinnan kan ha sökt skydd i något sådant olåst utrymme. 

15.23 Polisen tar nu hjälp av externa parter för att söka efter kvinnan. Försvarsmakten samt Missing people är på plats och biträder i sökarbetet.

18.18 Arbetet med att söka efter kvinnan fortsätter. Det finns uppgifter om att hon eventuellt synts i trakterna Vollsjö/Fränninge under dagen. Det finns också uppgifter om att en kvinna med liknande signalement försökt lifta med bilar i området.

19.51 Kvinnan är anträffad och mår under omständigheterna bra. Polisen tackar allmänheten för alla tips och engagemang i ärendet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen