Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 juni 08:25

26 juni 22:00, Misshandel, grov, Surahammar

En man i tonåren misstänks för grov misshandel efter ett bråk i centrala Surahammar.

Under kvällen får polisen larm om ett bråk i centrala Surahammar. En person har blivit knivskuren och är förd med ambulans till sjukhus. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandeel.

En person kunde gripas i närheten av brottsplaten. Både målsäganden och den misstänkte gärningsmannen är i tonåren.

Uppdatering 190627 08.03

Personen som är misstänkt för grov misshandel anhölls i natt klockan 02.29 av en åklagare. Både den misstänkte och den skadade är tonårspojkar mellan 15-18 år. Förhör med den knivskurne tonårspojken kommer genomföras under dagen. 

Det finns uppgifter om att någon form av bråk föranledde knivskärningen som skedde utomhus i centrala Surahammar, och att tonårspojkarna känner till varandra sedan tidigare.  

Det exakta skadeläget för den knivskurne tonårspojken är okänt för polisen, men han var vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhuset.

Förundersökningen leds av en åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen