Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juni 06:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notis nedan, och tre personer har blivit medtagna för provtagning efter misstankar om rattfylleri. Ett axplock av nattens händelser:

22.57 Polis larmades till en bostad i Flen. En kvinna hade blivit misshandlad av en man. Mannen, som är i 35-årsåldern greps, och anhölls under natten efter beslut av åklagare. Han är misstänkt för grovt olaga hot och olaga frihetsberövande.

23.59 Polis larmades till ett lägenhetsbråk i Nyfors, Eskilstuna. En man i 30-årsåldern greps, misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Den drabbade kvinnan var inte allvarligt fysiskt skadad.

00.05 Det kom larm om inbrott på ett företag i Vagnhärad, Trosa. Någon hade brutit upp en dörr till ett lager. Det är oklart om något har stulits. Polisen upprättade en anmälan om stöld genom inbrott.

00.25 Polisen fick samtal om inbrott i en lägenhet. När den som bor där kom hem stod dörren öppen och någon verkar ha sökt igenom bostaden. Det är oklart om något är stulet. Detta hände i Brandkärr, Nyköping.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen