Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juni 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Inga frihetsberövanden överhuvudtaget har gjorts av polisen, i allmänhet har natten var lugn. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Ett urval av nattens ärenden:

02.01 Polis kontaktades om att en lastbilschaufför hade kört på en ko. Det var på riksväg 32 vid Marbäck. Flera kor fanns på vägen och det blev initialt stopp i trafiken. Chauffören skadades inte, men kon dog. En bonde kom och tog hand om djuren. Lastbilen med släp bärgades av tungbärgare. Polisen misstänker inget brott.

03.16 En polispatrull passerade en viltolycka på länsväg 127 vid Nydala, Värnamo. Ett rådjur hade blivit påkört och låg och led. Polisen avlivade djuret  med ett skott med tjänstevapnet. Viltolyckan orsakade inga personskador.

Polisen har bland annat även genomfört en mängd kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen