Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juni 07:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Örnsköldsvik har bötfällts för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Stöld/inbrott, Härnösand
Inbrottslarm inkommer från Härnösands gymnasium. En ruta är krossad till ett kontor. Det är oklart om något saknas. Patrullen gör en teknisk undersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

23:31 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en krog i centrum där en man uppger att han blivit misshandlad av en bekant. Den misstänkte har lämnat krogen. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

00:36 Misshandel, Timrå
Polis beordras till en adress utanför Timrå med anledning av en misshandel. En man ska ha hotat och misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan är bekanta med varandra, och kvinnan behövde inte uppsöka vård. Mannen grips av polis. Han misstänks för misshandel, försök till misshandel och grovt olaga hot.

02:30 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Antjärn. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning, samt förhör. Han misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen