Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 juni 11:31

27 juni 10:36, Trafikolycka, Gislaved

Flera fordon i trafikolycka.

10:17 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg 27 i höjd med Ilabäck med anledning av en trafikolycka. Flera fordon ska vara inblandade och enligt de första uppgifterna ska det handla om en seriekrock. Skadeläget är inte känt men alla inblandade ska ha tagit sig ur bilarna.

10:55 Två bilar har varit inblandade i olyckan och totalt tre personer. Bärgare har beställts till en av bilarna och den andra kunde köras från platsen.

11:15 Ingen av de inblandade har skadats. En av förarna anses vara vållande och har fått en ordningsbot av polis på plats för att inte ha hållit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen