Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juni 13:54, Olaga hot, Kungälv

Man gripen för olaga hot, Gärdet.

Polis skíckas till platsen efter att väktare larmat om en beväpnad man. Mannen uppges ha varit inne i en butik, och när butikspersonal ber honom visa upp vad han har under käderna, drar han upp sin tröja och visar ett pistolliknande föremål i byxlinningen. Han springer därefter från platsen. Väktare ger polis mannens position, samt hans klädsel. Mannen springer över till andra sidan E6, och rör sig i ett grönområde mellan Utmarksvägen och E6. Han tar sig därefter ut på E6, mot Kungälvsmotet, där han säkras av polispatrull. Han har då inget vapen på sig.  Mannen, som är 20 år,  grips som misstänkt för olaga hot. En sökinsats med hundpatrull pågår efter vapnet i området han rört sig i innan han greps.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen