Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

27 juni 15:23, Rån, Höganäs

Man misstänks ha blivit rånad, Höganäsvägen.

En man ringer in och berättar att han blivit rånad av ett flertal gärningsmän vid 15.00-tiden. Rånet ska ha skett på Höganäsvägen. Flera polispatruller skickas till platsen för att prata med mannen och leta efter de misstänkta gärningsmännen.

Enligt mannen, som är i 20-årsåldern, ska gärningsmännen ha kommit fram till honom efter att han tagit ut en större summa pengar på banken. De ska ha hotat honom med ett knivliknande föremål och även skadat honom med detta. Mannen ska dock ej ha behövt föras till sjukhus. I samband med rånet ska männen ha kommit över mannens plånbok och hans solglasögon. De ska därefter ha lämnat platsen till fots. De beskrivs som män i 20-årsåldern.

I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen