Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 27 juni 20:09

27 juni 18:18, Rån, Vara

Butik rånad, Storgatan.

Polis skickas till Storgatan där ett rån i en datorbutik inträffat. Två gärningsmän ska ha hotat personal med ett vapenliknande föremål, och därienom tvingat till sig kontanter. Gärningsmännen sprang därefter från platsen.

Polis arbetar på platsen med informationsinsamling, och håller förhör med butikspersonalen, en man, samt eventuella vittnen till händelsen. Det finns inga uppgifter om att det ska ha befunnit sig kunder i butiken vid tillfället för rånet. Butiken kommer att spärras av för en kriminalteknisk undersökning.

19.07 En av gärningsmännen ska ha varit i cirka 20-års åldern och vara iklädd en långärmad grön tröja och adidasbyxor, eventuellt gröna. Möjligtvis ska gärningsmännen bära med sig en stor svart väska, typ hockeytrunk.

Gärningsmännen ska efter rånet ha sprungit mot Alléskolan. Iakttagelser och tips från allmänheten tas tacksamt emot via Polisens växel 11414, eller som tips via Polisen.se.

19.29 Tillägg i signalement ovan; en gärningsman ska ha varit mörkhårig, haft svarta adidasbyxor med vita revärer, vita sneakers, en svart huvtröja med någon typ av vitt plagg utanpå huvtröjan på framsidan samt en svart stor axelremsmväska.  Den andre gärnigsmannen ska ha varit  mörkhårig, iklädd en svart jacka, träningsbyxor med vit text på vaden "Nike air" samt mörka sneakers.

Båda gärningmännen är män.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen