Uppdaterad 27 juni 19:25

27 juni 18:29, Övrigt, Jönköping

Trafikincident på Klostergatan.

18.28 SOS-larm till polisen om att en buss ska ha bromsat kraftigt varvid några passagerare ska ha skadat sig inne i bussen.

18.29 polisen är på väg till platsen.

18.33 polisen är framme på platsen.

18.37 räddningstjänsten meddelar att det rör sig om fyra personer som är lindrigt drabbade. En ska ha smärta i ett knä och en ska ha smärta i nacken.

19.15 polisen är nu klar på platsen med de inledande utredningsåtgärderna. Det som hittills är utrett är att bussen har bromsat kraftigt för att undvika en krock med en personbil som inte stannade på platsen utan körde vidare. Fyra passagerare i bussen kände smärta efter inbromsningen och samtliga undersöktes av ambulanspersonal men bedömdes inte behöva akutsjukvård. De drabbade får, om det behövs, själva söka sjukvård hos primärvården.

Polisen har påbörjat en utredning om smitning från trafikolycka. Det finns inledningsvis ingen formellt misstänkt men polisen har för avsikt att utreda vem som kan ha kört den bil som inte stannade. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen