Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 03:12, Brand, Västerås

Brand i husbil.

Räddnigstjänsten fick rycka ut till en parkerningsplats på Fjärdhundragatan, efter larmsamtal till SOS-centralen om att en husbil stod i lågor. Det visade sig vara samma husbil som det tidigare under natten drabbats av inbrott (se tidigare händelsenotis).

Branden spred sig vidare till ett förråd intill parkeringsplatsen och träddungen som omger parkeringsplatsen. Brandmännen lyckades dock snabbt få kontroll på branden, som misstänks vara anlagd.

Flera polispatruller har sökt igenom området med bland annat hund. Ingen som kan misstänkas för att ha anlagt branden har hittats.

Tillagd information kl 04:23.

En bil som stod parkerad inteill husbilen fick lättare utvändiga skador av branden. Förråsbyggnaden intill parkeringsplatsen fick omfattande skador, men hade inte brunnit ner.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen