Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

02.03 Borås, försök till inbrott
En väktare uppger att ett larm gått till en byggnad i Rångedala och ett lås ska vara uppklippt. På plats konstaterar polisen att ett fönster till byggnaden är uppbrutet. Inga personer anträffas i byggnaden och polisen söker i området utan att hitta någon. Oklart om någon varit inne i byggnaden.

03.20 Alingsås, rånförsök
Vid Vintergatan är det två äldre tonåringar som tar kontakt med en väktare och uppger att de blivit utsatta för ett rånförsök. Två killar med solglasögon kommer fram till tonåringarna och gör anspelningar på att de har en pistol under tröjan och vill ha värdesaker. Tonåringarna avstyr rånet och de två killarna i 16-årsåldern grips av polis i närområdet. De är misstänkt narkotikapåverkade och en mindre mängd narkotika anträffas på de båda som tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen