Uppdaterad 28 juni 06:58

28 juni 06:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 38 händelser gällande Jönköpings län av varierande karaktär. De flesta har varit kontroller som har varit utan anmärkning. En man har gripits misstänkt för bland annat försök till misshandel, se nedan.

-

00:12 Dalviksringen, Jönköping. Polisen larmades gällande en trafikolycka. En personbil hade kört in i en annan bil och smitit från platsen. Personerna i den påkörda bilen fick inga skador.

00:45 Den vållande bilen och föraren av denna hittades av polis i närheten av trafikolyckan.  Föraren, en man i 35-årsåldern, greps misstänkt för försök till misshandel (genom att köra på en bil) och rattfylleri. Mannen har fått lämna prov och fick sedan sova ruset av sig innan han kommer att förhöras.

-

00:49 Polisen fick samtal om en knall som hördes från Träcentrum i Nässjö. Räddningstjänst och polis anträffade där en brinnande bil. Det är inte känt om den brinnande bilen och knallen hör ihop. Bilbranden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

-

04:19 En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon och dess förare på Egnahemsgatan i Nässjö. Föraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort och misstänks för grov olovlig körning. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen