Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 07:15, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, en ordningsbot har utfärdats för trafikbrott .

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:59 Brand Bergsåker, Sundsvall. Rök i en lägenhet. Polis har varit på platsen. Torrkokning, Räddningstjänsten vädrar ut lägenheten. Patrullen har hållit förhör, en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer att upprättas.

23:49 Misshandel Sundsvall. Bråk i lägenhet i Matfors. Man som enligt initiala uppgifter ska ha utövat strypvåld på en kvinna. Kvinnan är omhändertagen av sjukvårdspersonal. Polis som kommer till platsen har försett mannen med handfängsel, han är gripen. Patrullen har hållit inledande förhör på platsen. En anmälan om grov misshandel har upprättats. Efter förhör av den misstänkte kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

06:51 Trafikolycka E4 Överhörnäs, Örnsköldsvik. Singelolycka i höjd med Överhörnäskorsningen. En bil som enligt de initiala uppgifterna kört av vägen på en raksträcka. Stopp i norrgående körfält. En person klagar över smärtor i nacke/rygg. Polis är på väg till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen