Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 07:26, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person är gripen, två omhändertagna för berusning/ordningsstörning och en för provtagning.

03.12 polisen fick samtal om att en misshandel skulle ha ägt rum på Folkungavägen i Nyköping. Det visade sig vara en kvinna som blivit misshandlad genom slag i ansiktet av en man. Kvinnan fick smärta men inga skador. Polisen träffade på mannen och kunde gripa honom en kort stund senare. Det är en man i 25-årsåldern som är gripen, misstänkt för misshandel.

Klockan 04.49 anhölls mannen av jouråklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Sista dag för häktningsframställan är 2019-07-01, 12.00.

03.47 vid en kontroll av en man på Kyrkogatan i Eskilstuna uppstår misstankar om att mannen kunde vara drogpåverkad. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott och fick följa med för provtagning. Det är en man i 30-årsåldern.

05.06 vid en rutinkontroll av en bilist på riksväg 52 vid Stora Malm uppstod misstanke om rattfylleri. Det var en man i 50-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen