Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 07:33, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:29 Misshandel Bräcke. Man som ska ha misshandlat en kvinna. Polis har varit på plats. Kvinnan skjutsad till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

04:19 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar en förare i Östersund. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument efter att föraren först försökt springa från platsen. Förarens bilnycklar har omhändertagits, föraren är i nuläget misstänkt för rattfylleri.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen