Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 08:16, Rån väpnat, Hällefors

Grovt rån område Kärvingeborn

Klockan 08:16 inkom larm till polisen om en händelse som rubriceras som grovt rån. Två gärningsmän hade trängt sig in hos ett par i Kärvingeborn och tilltvingat sig värdesaker från paret under hot med ett pistolliknande föremål. När gärningsmännen lämnade platsen tog de också parets bil och försvann med denna.

Ett helt nyligen inträffat inbrott i närheten sätts i direkt samband med gärningsmännen. Det från paret tillgripna fordonet är en grå Kia Picanto. 

Polisen är tacksam för uppgifter från eventuella iakttagelser som allmänheten kan ha gjort som kan sättas i samband med händelsen. Utredningsläget beskrivs som tillfredställande och ett antal tvångsåtgärder har vidtagits. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen