Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 28 juni 16:02

28 juni 13:00, Försvunnen person, Norrköping

Polisen söker efter försvunnen kvinna. Anträffad 15.53

EJ UTLAGT:

11:36 Polisen kontaktades gällande en försvunnen kvinna och började söka efter henne. Kvinnan fanns i sin bostad i Eneby igår kväll och har försvunnit någon gång under natten till fredagen.

Polisen söker nu efter kvinnan runt om i Norrköping och önskar att få hjälp med tips från personer som kan ha sett kvinnan.

Kvinnans förnamn är Agneta och hon är i 75-årsåldern. Hon är 167 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Hon har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad. Det är inte helt klart vad kvinnan bar för kläder, men hon kan vara klädd i ett randigt nattlinne eller beiga kläder. På fötterna kan hon ha omaka skor av sandalmodell.

Kvinnans väska anträffades under förmiddagen på De Geersgatan, vilket gör att polisen tror att hon har rört sig utomhus i Norrköping.

Polisen tar tacksamt emot tips om den försvunna kvinnan via telefon 11414, eller i akuta fall via 112.

14.35 det finns i nuläget inget konkret sökområde där man skulle kunna förvänta sig att hitta kvinnan. Allpolispersonal i yttre tjänst i Norrköpingsområdet är informerade om försvinnandet och söker på olika sätt i den mån det finns möjlighet.

15.55 efter ett tips från allmänheten har den försvunna damen anträffats vid tillsynes god vigör. Hon åker nu polisbil till sin bostad. Stort tack från polisen till den person som tipsade om henne.

Slutet gott allting gott!

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen