Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

28 juni 17:34, Åldringsbrott, Kumla

Åldringsbrott i Kumla med omnejd

Via polisens kontaktcenter har det under eftermiddagen/kvällen inkommit ett antal anmälningar om att minst två personer (man och kvinna) har lurat sig in hos äldre genom att be om vatten eller för att bråkdskande besöka toaletten samt vid ett tillfälle visat upp bilder på barn med uppenbara skador. Väl inne har man tillgripit nycklar samt smycken. På grund av bristande signalement kan det endast uppges att kvinnan samt mannen skall ha varit av utländsk härkomst. Polisen vädjar till allänheten samt i förekommande fall anhöriga att uppmana sina äldre släktingar att iaktta misstänksamhet ifall någon som man inte känner knackar på. Texten kommer att uppdateras om utförligare signalement framkommer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen